Leverans 1-3 arbetsdagar, vi reserverar oss för lite längre leveranstider under och efter högtiderna. Fri frakt över 500 kr

Byxor

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Oavsett om du älskar yoga eller helt enkelt letar efter kläder där du får full rörelsefrihet, är en haremsbyxa ett bra val. Haremsbyxor har länge varit populära tack vare sin oerhört bekväma passform. De tillverkas med mycket tyg och sys med en väldigt låg gren, detta gör att det nästan känns som att du har på dig en luftig kjol. Men här finns det ingen risk att kjolen blåser upp. Vi erbjuder haremsbyxor för yoga men det går såklart jättebra att även använda dem till vardags. Matcha med en luftig skjorta för maximal komfort eller en tightare tröja. De passar bra för dig som dansar, men även för dig som vill sitta bekvämt på en lång flygning. De perfekta allt-i-allo byxorna helt enkelt.

Vi på Hangmatta.com erbjuder en haremsbyxa för alla: dam, herr och barn. Passformen är ungefär densamma för samtliga och du kan välja bland många fina mönster och färger. Kanske vill du ha något diskretare och stilrent? Kolla i så fall in en haremsbyxa i enfärgat. Vi erbjuder bland annat svart, grönt och rött. Du hittar även mängder av snygga haremsbyxor för herr och dam i fina mönster. Perfekt när du vill klä dig i pigga färger. Matcha med vanliga sneakers eller sandaler eller varför inte gå barfota? Vi erbjuder endast våra egna varumärken, allt för att kunna erbjuda haremsbyxor och andra kläder av hög kvalitet och i en design som vi själva skulle vilja bära. Våra kläder tillverkas av bra material, till exempel ekologisk bomull. Vi är även väldigt måna om att fabrikerna som tillverkar våra kläder gör detta under bra och schyssta förhållanden. Förutom haremsbyxor för barn, herr och dam kan du även beställa andra sköna yogakläder, linnebyxor och mycket annat hos oss. Kolla igenom vårt breda utbud och klicka hem dina favoritkläder redan idag!
Populära produkter i underkategorierna
Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla