1-3 dagars leveranstid. Fri frakt på alla ordrar över 300 kr.

Haremsbyxor

Produktfiltrering

Mönster

Basfärg

Ett brett utbud av haremsbyxor för alla smaker och tillfällen


“Feeling good, looks good” – och vad passar då bättre än ett par härliga haremsbyxor? Hitta den haremsbyxa som passar dig bäst i vårt breda sortiment av olika mönster och material.

Sköna haremsbyxor med fickor eller utan

Oberoende av om du föredrar haremsbyxor med fickor – eller utan fickor – hittar du det här på Hangmatta.com.

Du har säkert varit med om hur irriterande det kan upplevas att bära ett par byxor utan fickor. Speciellt om man vill lägga ned mobilen eller nycklarna. Haremsbyxor med fickor är därför praktiskt om du använder dem till vardags, medan det kanske inte känns lika viktigt under träning eller annan aktivitet.

Haremsbyxor är de perfekta allt-i-allo byxorna som passar i alla lägen. Låt oss berätta mer om vårt sortiment och vår filosofi.

5 anledningar att handla från Hangmatta.com:

  • Bra materialval är viktigt. När du köper kläder hos oss kan du vara säker på att de alltid är av hög kvalité.
  • Schyssta arbetsvillkor är minst lika viktigt. Alla våra produkter tillverkas under schyssta arbetsvillkor där alla sömmerskor är egenföretagare med egen symaskin. De bestämmer helt själva över sin verksamhet.
  • Du förtjänar det bästa.Därför utgår vi alltid från oss själva i allt vi gör och erbjuder aldrig något vi själva inte skulle välja.
  • Vi erbjuder något för alla smaker. Mönstrat eller enfärgat, vardag eller träning. Valet är ditt.
  • Det är viktigt att du är nöjd.Skulle du mot förmodan inte vara nöjd erbjuder vi smidiga returer och bytesrätt.

Stort urval av haremsbyxor för dam – med mönster och som enfärgade

Söker du ett par haremsbyxor för dam med mönster eller som enfärgade? På Hangmatta.com erbjuder vi ett brett utbud av haremsbyxor för damer – men även för herrar och barn.
Passformen på en haremsbyxa är ungefär densamma för alla och du kan välja bland många fina mönster och färger.

I vårt sortiment vågar vi lova att vi har något att erbjuda för alla stilar och tillfällen, oberoende av om du är ute efter ett par haremsbyxor att ha på yoga och träning, att bära till vardags eller varför inte till fest.

Vi tror att om man mår bra och är bekväm, så ser man bra ut. Vad passar då bättre än ett par haremsbyxor i härligt material?

Alternativen är kort sagt många och det är enbart din stil och smak som sätter gränserna.

Kläder tillverkade med kärlek och omtanke

Vi utgår alltid från oss själva i allt vi gör. Likväl som materialvalet är viktigt, så tycker vi att det är viktigt att alla våra produkter tillverkas under sköna arbetsvillkor.
Alla våra sömmerskor är egenföretagare som äger sin egen symaskin. Detta gör det möjligt för dem att vara hemma med sina barn och själva kunna bestämma över sin verksamhet.

På Hangmatta.com säljer vi endast våra egna varumärken för att kunna erbjuda haremsbyxor och andra kläder av hög kvalité och i en design som vi själva skulle vilja bära.

Oavsett om du väljer ett par haremsbyxor i linne, ett par haremsbyxor i bomull eller annat material kan du vara säker på att du köper ett par haremsbyxor som är tillverkade av det bästa materialet utefter schyssta villkor. Visst är det bra?

Haremsbyxor för träning – perfekt för maximal flexibilitet

Vill du köpa haremsbyxor för träning? Bra val. Oavsett om du älskar yoga eller helt enkelt vill ha ett par träningsbyxor som möjliggör full rörelsefrihet, är haremsbyxan ett bra alternativ.

Haremsbyxor har länge varit populära på grund av sin bekväma passform. De tillverkas med mycket tyg och sys med en låg gren, vilket gör att det nästan känns som att du har på dig en luftig kjol – utan risk att kjolen blåser upp.

Haremsbyxor är ett populärt byxval inom yoga, samt inom dans, men går såklart lika bra att använda till annan aktivitet. Välj ett par byxor som inte begränsar dig i din träning för att få ut det mesta av den.

Letar du haremsbyxor för herrar och barn?

I vårt sortiment erbjuder vi även haremsbyxor för herrar och barn.

Kolla igenom vårt breda utbud och klicka hem dina favoritkläder redan idag – till dig, till honom och till de små.

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

Är du osäker på storlek eller utförande? Ingen fara! Vi hjälper dig gladeligen vid eventuella funderingar för att du ska hitta rätt.

Skulle haremsbyxorna mot förmodan inte passa har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp och bytesrätt när du handlar hos oss. Givetvis med snabba leveranser.
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Svenska
SvenskaEnglishDeutschDansk