15% RABATT PÅ NYHETER MED RABATTKODEN NYHETER15 >>

Haremsbyxor

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Ett brett utbud av haremsbyxor för alla smaker och tillfällen


“Feeling good, looks good” – och vad passar då bättre än ett par härliga haremsbyxor? Hitta den haremsbyxa som passar dig bäst i vårt breda sortiment av olika mönster och material.

 

Sköna haremsbyxor med fickor eller utan

Oberoende av om du föredrar haremsbyxor med fickor – eller utan fickor – hittar du det här på Hangmatta.com.

Du har säkert varit med om hur irriterande det kan upplevas att bära ett par byxor utan fickor. Speciellt om man vill lägga ned mobilen eller nycklarna. Haremsbyxor med fickor är därför praktiskt om du använder dem till vardags, medan det kanske inte känns lika viktigt under träning eller annan aktivitet.

I kategorin för haremsbyxor dam hittar du en mängd superbekväma haremsbyxor för lata dagar, yogaklassen eller (om du kombinerar med ett par snygga skor) en lång utekväll på dansgolvet. Den lågt hängande grenen och lösa passformen gör detta till en ideal byxa för den som sätter komfort och rörlighet i främsta rummet – och tillsammans med en snygg design behöver du inte heller kompromissa med din stil!

En haremsbyxa är perfekt för dig som gillar att ge ett personligt och avslappnat intryck. Missa inte heller att haremsbyxor även tillverkas i denim – som klippt och skuret för dig som gillar hur jeans ser ut, men inte hur de klämmer åt eller hindrar dig från att kunna röra dig som du vill. Dessa haremsbyxor kan verkligen dressas upp beroende på vad du kombinerar dem med.

En harembyxa är de perfekta allt-i-allo byxan som passar i alla lägen. Låt oss berätta mer om vårt sortiment och vår filosofi.

 

5 anledningar att handla från Hangmatta.com:

  • Bra materialval är viktigt. När du köper kläder hos oss kan du vara säker på att de alltid är av hög kvalité.
  • Schyssta arbetsvillkor är minst lika viktigt. Alla våra produkter tillverkas under schyssta arbetsvillkor där alla sömmerskor är egenföretagare med egen symaskin. De bestämmer helt själva över sin verksamhet.
  • Du förtjänar det bästa.Därför utgår vi alltid från oss själva i allt vi gör och erbjuder aldrig något vi själva inte skulle välja.
  • Vi erbjuder något för alla smaker. Mönstrat eller enfärgat, vardag eller träning. Valet är ditt.
  • Det är viktigt att du är nöjd.Skulle du mot förmodan inte vara nöjd erbjuder vi smidiga returer och bytesrätt.

Stort urval av haremsbyxor för dam – med mönster och som enfärgade

Söker du ett par haremsbyxor för dam med mönster eller som enfärgade? På Hangmatta.com erbjuder vi ett brett utbud av haremsbyxor för damer – men även för herrar och barn.
Passformen på en haremsbyxa är ungefär densamma för alla och du kan välja bland många fina mönster och färger.

I vårt sortiment vågar vi lova att vi har något att erbjuda för alla stilar och tillfällen, oberoende av om du är ute efter ett par haremsbyxor att ha på yoga och träning, att bära till vardags eller varför inte till fest.

Vi tror att om man mår bra och är bekväm, så ser man bra ut. Vad passar då bättre än ett par haremsbyxor i härligt material?

Alternativen är kort sagt många och det är enbart din stil och smak som sätter gränserna.

Kläder tillverkade med kärlek och omtanke

Vi utgår alltid från oss själva i allt vi gör. Likväl som materialvalet är viktigt, så tycker vi att det är viktigt att alla våra produkter tillverkas under sköna arbetsvillkor.
Alla våra sömmerskor är egenföretagare som äger sin egen symaskin. Detta gör det möjligt för dem att vara hemma med sina barn och själva kunna bestämma över sin verksamhet.

På Hangmatta.com säljer vi endast våra egna varumärken för att kunna erbjuda haremsbyxor och andra kläder av hög kvalité och i en design som vi själva skulle vilja bära.

Oavsett om du väljer ett par haremsbyxor i linne, ett par haremsbyxor i bomull eller annat material kan du vara säker på att du köper ett par haremsbyxor som är tillverkade av det bästa materialet utefter schyssta villkor. Visst är det bra?

Haremsbyxor för träning – perfekt för maximal flexibilitet

Vill du köpa haremsbyxor för träning? Bra val. Oavsett om du älskar yoga eller helt enkelt vill ha ett par träningsbyxor som möjliggör full rörelsefrihet, är haremsbyxan ett bra alternativ.

Haremsbyxor har länge varit populära på grund av sin bekväma passform. De tillverkas med mycket tyg och sys med en låg gren, vilket gör att det nästan känns som att du har på dig en luftig kjol – utan risk att kjolen blåser upp.

Haremsbyxor är ett populärt byxval inom yoga, samt inom dans, men går såklart lika bra att använda till annan aktivitet. Välj ett par byxor som inte begränsar dig i din träning för att få ut det mesta av den.

Var kommer haremsbyxor ifrån?

Haremsbyxor har indiska eller arabiska rötter, vilket haremsbyxornas mönster och färger vittnar om. Det är ofta färgsprakande plagg, även om stilrent svarta haremsbyxor också naturligtvis förekommer. Haremsbyxor är traditionellt sett ett plagg som både kvinnor och män burit, och är så än idag.

Som kuriosa kan nämnas att det var den ryska baletten som 1910 tog haremsbyxan till den västerländska modescenen, och att ordet “haremsbyxa” förekommer i svenskt språkbruk så långt tillbaka i tiden som 1914!

Varför haremsbyxor?

Fråga dig istället varför INTE haremsbyxor! Har du en gång provat att tillbringa en ledig dag i haremsbyxor kan det mycket väl bli så att du aldrig vill ha några andra byxor. Haremsbyxor är ett otroligt bekvämt klädesplagg. Särskilt optimala är haremsbyxor för yoga eller som loungewear, men kan med ett gott öga för stil och design även kläs upp till fest.

Vad kännetecknar en haremsbyxa?

En haremsbyxa kännetecknas av sin lösa passform och sin mycket lågt hängande gren. De känns också igen på sina hopsnörda benavslut. I dag avslutas dock benen på haremsbyxor ofta med muddar.

Letar du haremsbyxor för herrar och barn?

I vårt sortiment erbjuder vi även haremsbyxor för herrar och barn.

Kolla igenom vårt breda utbud och klicka hem dina favoritkläder redan idag – till dig, till honom och till de små.

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

Är du osäker på storlek eller utförande? Ingen fara! Vi hjälper dig gladeligen vid eventuella funderingar för att du ska hitta rätt.

Skulle haremsbyxorna mot förmodan inte passa har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp och bytesrätt när du handlar hos oss. Givetvis med snabba leveranser.

Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla