1-3 dagars leveranstid!

Jeans/Denim

Produktfiltrering

Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT AV DENIM JEANS FÖR ALLA STILAR

Vi på Hangmatta är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av denim jeans i olika modeller, storlekar och tvättar. Oavsett om du letar efter ett par avslappnade baggy jeans eller en klassisk straight-leg-modell, har vi något som passar dig.

BEKVÄMLIGHET OCH STIL: VÅRA BAGGY JEANS ÄR PERFEKTA FÖR AVSLAPPNAD OCH COOL LOOK

En av våra mest populära kategorier är våra baggy jeans. Dessa jeans är tillverkade med en lösare passform som ger en bekväm och avslappnad stil samtidigt som de är trendiga och snygga. Våra baggy jeans finns i olika tvättar, från klassiskt blått till mer utmanande färger och mönster.

STOR VARIATION: HITTA DEN PERFEKTA JEANSMODELLEN FÖR DIN KROPPSFORM

Vi har ett stort utbud av denim jeans i olika storlekar och modeller för att passa alla kroppsformer och stilar. Våra baggy jeans är löst sittande för att passa alla kroppsformer och är tillverkade med material som ger rörelsefrihet och komfort.

UNIK STIL: UTFORSKA VÅRT BREDA UTBUD AV JEANS MED OLIKA TVÄTTAR OCH MÖNSTER

Vi erbjuder också denim jeans med olika tvättar och mönster, så oavsett om du letar efter en klassisk blå jeans eller en mer unik stil, har vi något för dig. Vi har också jeans med slitningar och detaljer för en mer personlig touch.

ENKLARE LIV: VÅRA JEANS ÄR PERFEKTA FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Jeans är ett av de mest mångsidiga plaggen i garderoben, och våra denim jeans är inget undantag. Du kan enkelt klä upp eller ner dina jeans beroende på tillfälle. För en avslappnad look kan du bära våra baggy jeans med sneakers och en enkel t-shirt, medan du för en mer formell look kan välja våra straight-leg jeans och matcha med en snygg skjorta.

Vårt sortiment är noggrant utvalt för att erbjuda det bästa urvalet av denim jeans för alla stilar och kroppsformer. Utforska vårt utbud av jeans online och hitta din nya favorit. Fri frakt på ordar över 500kr och snabb leverans.

Vad är skillnaden mellan jeans och denim?

Svar: Jeans och denim är två termer som ofta förväxlas och används om varandra, men det finns en viktig skillnad mellan dem. Denim är en typ av tyg som vanligtvis används för att tillverka jeans, men det kan också användas för att skapa andra plagg såsom skjortor och jackor. Jeans å andra sidan är ett specifikt plagg som är tillverkat av denimtyg och har en unik passform och stil. Så även om termerna ofta används utbytbart, är det viktigt att komma ihåg att jeans är ett plagg medan denim är en typ av tyg som kan användas för att skapa en mängd olika plagg.

Svenskasv
SEK

Woho! Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla