Leverans 1-3 arbetsdagar. Fri frakt över 500 kr

Linnebyxor Dam

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Sköna linnebyxor för dam.

Linnebyxor är bekväma att bära oavsett årstid men är så klart skönast på sommaren. Detta tack vare att linnetyget är ett naturligt material som släpper igenom luft.

Bland linnebyxor för dam hittar du riktigt svala och sköna vida linnebyxor men också linnebyxor som är korta. De är ultimata som sommarbyxor både på jobbet och när du är ledig. Väljer du ett par stora pösiga linnebyxor kan du även ha dem på yogalektionen.

Väljer du svarta linnebyxor får du en både skön och elegant sommarbyxa som är perfekt för grillfesten eller partyt. Linnebyxor finns även med mönster och med andra fina färger beroende på vilken stil du vill ha.

Hur stylar man linnebyxor?

Linnebyxor har ofta en lite lösare passform och därför kan det vara snyggt om du stylar dem med en tajt topp som slutar i midjan. Det kan också vara fint om du väljer en kortare topp eller bikiniöverdel och sedan har en lös och ledig linneskjorta över. Gärna då i samma färg som dina linnebyxor – eller bryt av med en snygg kontrastfärg upptill.

Hur tvättar man linnebyxor?


När du tvättar dina linnebyxor är det viktigt att du följer de tvättråd som står på. Detta eftersom linne finns i olika kvalitet vilket gör att tvättråden därför kan variera. Linne mår bäst av att tvättas i ett skonsamt tvättprogram med ett milt tvättmedel och mycket vatten. Därför ska du inte proppa tvättmaskinen alltför full och inte heller blanda linne med andra material. Du ska så klart heller inte tvätta ett par svarta linnebyxor med ljusa linnekläder.

 

Hur krymper man linnebyxor?


Du kan krympa dina linnebyxor en till två storlekar om du kokar dem i hett vatten. Men det är en process som är svår att kontrollera. Dessutom töjer sig linne när man använder det och kan också forma sig efter kroppen. Är dina nyinköpta linnebyxor för stora är det bättre att du lämnar dom till en skräddare eller byter storlek.

Vill du ha ett par sköna byxor med avslappnad passform kan du med fördel köpa ett par linnebyxor. De är bekväma, luftiga och passar perfekt till varma sommardagar. Byxorna är av linne, ett speciellt material som man tillverkar med hjälp av växtfibrer från lin. Faktum är att kläder har tillverkats av linne sedan urminnes tider. Linnebyxor absorberar fukt och kan användas under varma och svettiga dagar utan att kläderna fastnar på huden. Detta gör att kläderna även ger dig en naturlig ventilation, vilket alltid är uppskattat när det är soligt. Linnekläder ser även till att kroppen håller sin temperatur, oavsett om det är varmt eller kallt. Som om inte allt detta vore nog har materialet även antibakteriella egenskaper. Många linnekläder som tillverkas idag är en blandning av både bomull och linne. Detta gör kläderna lite extra bekväma utan att de tappar de karaktäristiska linne-dragen.

Hos Hängmatta kan du hitta snygga linnebyxor för dam, perfekta att använda både hemma, i skolan eller på arbetsplatsen. Du kan hitta flera storlekar och färger. Bli inte förvånad om du upptäcker att du får en ny byxfavorit, den snygga linnebyxan är bekväm och passar de flesta tillfällen. Du kan även hitta flera tröjor, linnen och överdelar som du kan matcha byxorna med. Skapa en bekväm stil med hjälp av våra kläder. Du kan oftast hitta linnebyxor för dam här och även andra kläder, från t-shirts till klänningar, yogakläder, haremsbyxa och jumpsuits. Ge dig själv en bekväm och snygg stil genom att beställa linnebyxor redan idag!

 

Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla