VINTERREA - NU 20% EXTRA RABATT PÅ REAN MED KODEN EXTRA20 >>

Byten & Retur

 

När du handlar på Hangmatta har du alltid 30 dagars bytesrätt eller öppet köp. Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 30 dagar från det att du mottagit varan. Det är viktigt att du skickar med ditt ordernummer vid din retur så vi kan hantera ditt ärende.

Vi följer Konsumentverkets regler och riktlinjer för e-handel (mer info här). Har du frågor om din vara eller ditt köp, maila eller ring oss gärna så hjälper vi dig

 

Hur gör jag en retur?

 

Om du av någon anledning vill returnera din vara går det alldeles utmärkt. Du har alltid 30 dagars öppet köp. Du står själv för returfrakten vid retur. Om du använder den bifogade returetiketten så debiterar vi 56 kr för frakten, detta sker i samband med återbetalningen av din retur.  Det är det smidigaste och billigaste sättet att returnera. Glöm inte att skicka med ditt ordernummer vid retur så vi kan hantera ditt ärende.

 

Notera att varan och även förpackningen i allt väsentligt måste vara i oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd och ej skadad.

 

För att underlätta när du gör returer så kan du numera även pausa din faktura genom att logga in direkt på Klarnas hemsida. När vi behandlat din retur kommer Klarna återbetala dina pengar om du redan har betalt din faktura. Det är ditt ansvar som kund att pausa fakturan. Hangmatta tar inget ansvar för eventuella påminnelseavgifter.

 

Så fort vi mottagit och hanterat din retur så korrgeras din befintliga faktura på Klarna. Om du använt vår medskickade returetikett så kommer 56kr kvarstå på din faktura.

 

Om varan inte är i brukligt skick vid retur, kommer returen inte godkännas. Du kommer då debiteras för varan som vi inte kommer kunna sälja vidare.

 

Måste jag använda er returlapp vid retur?

 

Nej, du måste inte använda vår returlapp. Det är en tjänst för att underlätta processen för dig som kund. Vill du ordna returen på egen hand går det bra. Besök ditt lokala PostNord-ombud och skicka varan till:

 

Hangmatta - Norhult Sweden AB

Box 110 57

100 61 STOCKHOLM

 

Kan jag returnera varor från olika beställningar i samma paket?

 

Ja, det går bra att lägga varor från olika beställningar i ett och samma returpaket, á 56 kr. Lägg sedan med båda plocklistorna/ordernumren för båda ordrarna så vi vet vilka ordrar du returnerar, annars kan vi inte registrera dina returer rätt. Det måste framgå tydligt att du returnerar flera ordrar i samma paket!

 

När får jag min återbetalning?

 

Så fort du har mottagit en returbekräftelse till din mail så startar processen för din återbetalning. För att du ska bli återbetald behöver din retur blir godkänd. För att returen ska bli godkänd krävs det att alla produktlappar och taggar sitter kvar, den är i oförändrat skick och i sin originalförpackning. Har du gjort en retur, gå in på “mitt klarna” och pausa din faktura. Inloggningssidan hittar du här.  Då riskerar du inte att du får några påminnelser eller dylikt. Du kan också ringa till Klarnas kundtjänst om du har några frågor kring din faktura: 08-120 120 10

 

Kan jag ändra leveransadressen?

 

Vi packar och skickar ut alla beställningar snabbt, så vill du ändra adress måste du kontakta oss på en gång. Du kan ändra adress på din beställning så länge vi inte hunnit skicka den. Skriv ett mail till [email protected] så hjälper vi dig så fort vi kan!

 

Kan jag byta?

 

Byte kan ske till samma värde eller billigare som din retur. Är varan billigare återbetalas mellanskillnaden till ditt bankkonto. Är varan dyrare godkänns inte bytet pga kundsäkerhet. Vid byte gäller gratis frakt. Observerat att detta gäller endast vid användning av den medskickade returetiketten. Vid byte skickas den nya varan fraktfritt tillbaka till er när vi mottagit din retur, inte innan dess.

Notera att varan och även förpackningen i allt väsentligt måste vara i oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd, ren och ej skadad.

 

Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla