Alltid fri frakt och 1-3 dagars leverans över hela landet, ofta rakt ned i din brevlåda.

När du handlar på Hangmatta har du alltid 30 dagars bytesrätt eller öppet köp. Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ånggerrätt inom 30 dagar från det att du mottagit varan. Det är viktigt att du skickar med ditt ordernummer vid din retur så vi kan hantera ditt ärende. 

Vi följer Konsumentverkets regler och riktlinjer för e-handel (mer info här). Har du frågor om din vara eller ditt köp, mejla eller ring oss gärna så hjälper vi dig!

Byte

Byte kan ske till samma värde eller billigare som din retur. Är varan billigare återbetalas mellanskillnaden till ditt bankkonto. Vid byte bjuder vi på returfrakten tillbaka till oss. Observerat att detta gäller endast vid användning av den medskickade returetiketten. Vid byte skickas den nya varan fraktfritt tillbaka till er när vi mottagit din retur, inte innan dess. 

Notera att varan och även förpackningen i allt väsentligt måste vara i oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd och ej skadad. 

 

Retur

Om du av någon anledning vill returnera din vara går det alldeles utmärkt. Du har alltid 30 dagars öppet köp. Du står själv för returfrakten vid retur. Om du använder den bifogade returetiketten så debiterar vi 56 kr för frakten, detta sker i samband med återbetalningen av din retur.  Det är det smidigaste och billigaste sättet att returnera. Glöm inte att skicka med ditt ordernummer vid retur så vi kan hantera ditt ärende.  

Notera att varan och även förpackningen i allt väsentligt måste vara i oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd och ej skadad. 

För att underlätta när du gör returer så kan du numera även pausa din faktura genom att logga in direkt på Klarnas hemsida


Retur med Posten

Besök ditt lokala Postnord-ombud, skicka varan till:

Hangmatta - Norhult Sweden AB
Box 110 57 
100 61 STOCKHOLM

Reklamation

Vi har en noggrann kvalitetskontroll av varje plagg. Trots det kan enstaka plagg uppvisa fel.  Om du vill reklamera ett plagg efter de 30 dagarnas returrätt ber vi dig kontakta kundtjänst. Vi hanterar varje ärende individuellt. 

Inom sex månader efter köp har du rätt att reklamera en produkt med tillverknings- och/eller materialfel. 

Om produkten inte har hanterats varsamt, om tvättrådet inte har beaktats eller fel har uppstått på grund av överdriven användning/överdrivet slitage, har du inte rätt att reklamera produkten.

För att reklamera en vara: 

1. Mejla till [email protected]angmatta.com med ditt ordernummer

2. Förklara kort hur felet/defekten har uppstått.

3. Bifoga fyra till fem bilder som kompletterar din skriftliga utsaga. Defekten måste vara väl synlig på åtminstone en av bilderna. Se till att produkten fotas både fram- och bakifrån. 

4. Vi ser över ditt ärende så fort som möjligt och kontaktar dig inom några dagar.

Vi följer Konsument köplagen och vill du läsa mer om vilka regler som gäller, besök www.konsumentverket.se. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch