1-3 dagars leveranstid!

Om oss

Vi är ett svenskt klädmärke som designar och producerar unik skön kläddesign, där komfort är i fokus. Sedan starten har vi växt och idag är vi fem personer heltidsanställda på kontoret/lagret på södermalm i Stockholm.

 

Vårt mål är att designa och producera otroligt sköna kläder som man inte vill ta av sig. Inför varje ny produkt som vi skapar funderar vi alltid kring vad vi själva vill köpa och ha på oss. Vi tror att alla har kläder man hoppar i när man ska slappna av, vi säljer just det. Feeling Good Looks Good helt enkelt!
 

Hängmatta-gänget på Södermannagatan 49

 

Det är vår grundare Stefan som är designer av våra underbara kläder. Han har en otrolig känsla för färg, form och material. Hans passion för design började i unga år när han utforskade världen. Han tillbringade många år på Hawaii och i Asien där han surfade, mediterade och yogade. Efter flertalet år utomlands kände han att det var dags att flytta hem och infria sina drömmar. Det han framförallt upptäckte under sina resor var alla sköna material, känslan av lugn och avslappning samt komfort. När han kom hem var det just det han ville dela med sig av. Han började importera hängmattor- för i hängmattan är man sig själv och helt avslappnad. Men han kände rätt snabbt att han ville få mer utlopp för sin kreativitet och började istället designa kläder. Där känslan man har i hängmattan blir synonymt med hans kläder. Vad blir då inte ett mer passande namn än Hängmatta?

 

Stefan arbetar fortfarande med att skapa fantastiska kläder i nya modeller och färger. Vi alla arbetar med att vi ständigt ska bli bättre och kunna erbjuda er ännu mer kreativa, snygga och sköna kläder. Vi älskar att ni är med oss på den här resan och vi vill göra allt för att du inte ska vilja ha något annat än våra kläder! :)
 

Stefan på Hawaii

 

Eftersom vi alltid utgår från oss själva tycker vi det är viktigt att tillverka våra varor med sköna arbetsvillkor. Våra sömmerskor är egenföretagare och äger sin egen symaskin. Vilket gör det möjligt för dem att vara hemma med sina barn och de bestämmer själva över sin verksamhet.

 

Middag med våra sömmerskor

 

 

Svenskasv
SEK

Woho! Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla