Kolla in vår Adventskalender med nya erbjudanden hela vägen fram till 24/12 

Köp- och leveransvillkor

Hangmatta Webshop ägs av Norhult Sweden AB (Org nr 556921-2987) nedan kallat Hangmatta.

Samtliga priser på Hangmatta Webshop är inklusive 25% svensk moms. Vi reserverar oss för eventuella prisfel och prisjusteringar.

Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för få att beställa hos oss.

Hangmatta reserverar sig för eventuella "tryckfel" samt färgavvikelser på produkter presenterade på Hangmatta Webshop. Vi arbetar mycket med att våra foton ska överensstämma med verkligheten. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende och färg.

 

Alla varor förblir Hangmatta egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.

Försök till bedrägerier polisanmäls. Hangmatta förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Hangmatta reserverar sig från avvikelse i leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din order. Kan inte Hangmatta leverera enligt orderbekräftelse kommer du att kontaktas och ges möjlighet att justera eller annullera din order.

Du kan göra din beställning på Hangmatta Webshop dygnet runt, varorna plockas normalt sett nästkommande helgfri vardag. Mer info hittar du i köpvillkoren för Leveranser.

Informationen du lämnar om dig själv används av Hangmatta.com och våra samarbetsparnters för betalning och leverans. Hangmatta.com använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev när du registrerar dig som kund. Du kan när som helst avbryta din prenumeration, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundtjänst.

 

Leveransvillkor*

 

Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. Under högsäsong samt vid speciella leveranser så kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 200 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Gratis frakt gäller alla ordrar över 500 kr inom Sverige.

 

Ångerrätt/Reklamation*

 

Om du av någon anledning vill returnera din vara går det alldeles utmärkt. Du har alltid 30 dagars bytesrätt eller öppet köp. Du står själv för returfrakten vid retur, vi skickar med en retursedel som vi debiterar 56 kr för vid användning. Det går självklart bra om du vill skicka tillbaka den på annat sätt. Vid byte är det fri retur!

Glöm inte att skicka med ditt ordernummer vid retur så vi kan hantera ditt ärende.  

Notera att varan och även förpackningen måste vara i väsentligt oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd och ej skadad. Inga etiketter eller liknande får sättas direkt på förpackningen vid en retur.

För att underlätta när du gör returer så kan du numera även pausa din faktura genom att logga in direkt på Klarnas hemsida.

Vi har en noggrann kvalitetskontroll av varje plagg. Trots det kan enstaka plagg uppvisa fel.  Om du vill reklamera ett plagg efter de 30 dagarnas returrätt ber vi dig kontakta kundtjänst. Vi hanterar varje ärende individuellt.

Inom sex månader efter köp har du rätt att reklamera en produkt med tillverknings- och/eller materialfel.

Om produkten inte har hanterats varsamt, om tvättrådet inte har beaktats eller fel har uppstått på grund av överdriven användning/överdrivet slitage, har du inte rätt att reklamera produkten.

 

För att reklamera en vara:

1. Mejla till [email protected] med ditt ordernummer

2. Förklara kort hur felet/defekten har uppstått.

3. Bifoga fyra till fem bilder som kompletterar din skriftliga utsaga. Defekten måste vara väl synlig på åtminstone en av bilderna. Se till att produkten fotas både fram- och bakifrån.

4. Vi ser över ditt ärende så fort som möjligt och kontaktar dig inom några dagar.

Vi följer Konsumentköplagen och vill du läsa mer om vilka regler som gäller, besök www.konsumentverket.se. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

 

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Betalningsalternativ

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktioner medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

Läs mer: Allmänna villkor

Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

 

Force Majeure

Hangmatta ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Hangmatta inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar Hangmatta dig dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både Du och Hangmatta rätt att häva köpet med omedelbar verkan.

 

Hantering av personuppgifter

 

Lär mer om vår integritetspolicy och hanteringen av personuppgifter på sidan "Integritetspolicy"

 

SMS-utskick

 

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Rabattkod/Presentkort

 

Vid utskick av presenkort eller rabttkod från Hangmatta.com så går endast köpet att genomföra om summan överstiger 0kr. Annars makuleras fakturan automatiskt. Däremot går det bra om du själv har köpt presentkortet eller fått det i present eftersom det då inte är en gåva från Hangmatta.  Det går inte att kombinera flera presenkort och erbjudanden samtidigt. Vid problem rekommenderar vi dig att ta kontakt med vår kundtjänst [email protected]. Vi reseraverar oss för eventuella felskrivningar och korrigeringar.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

 

Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla