15% RABATT PÅ NYHETER MED RABATTKODEN NYHETER15 >>

Loungewear

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Låt dig svepas in i våra loungewear-plagg och upplev den mjuka omfamningen av vår alldeles egna unika komfort och stil. Varje plagg är skapat med omsorg och kärlek för att göra ditt liv lite mer avslappnat och mycket mer bekvämt. Välkommen till Hängmatta - där varje dag är en söndag att njuta av!

För oss är loungewear inte bara kläder att mysa runt i hemma, det är kläder som du ska kunna bära när som helst och var som helst. Med stor fokus på komfort, mjuka stretchiga material och bekväm rymlig design vi vill att livet i våra kläder ska kännas som enda lång skön helg, oavsett om du är på jobbet, på väg till gymmet eller njuter av en kopp te i trädgården.

I vår nya loungewear-kollektion hittar du mjuka stretchiga byxor med elastiska muddar och ljuvligt rymliga hoodieklänningar i snygga avslappnade modeller. Vi gör små och unika klädkollektioner och fyller på med fler avslappnade plagg i vår loungewear-serie allt eftersom. Hör gärna av dig om du är sugen på något speciellt, vi älskar tips på vad ni gillar!

Svenskasv
SEK

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla