1-3 dagars leveranstid!

Yogakläder & Träningskläder

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Yogakläder för alla typer av yoga

Yoga innehåller både fysiska positioner, andningsövningar, avslappningsövningar och även olika meditationstekniker. Detta ställer särskilda krav på de yogakläder som man har på sig. För att man ska kunna slappna av och kunna fokusera måste man mentalt känna sig bekväm i sina yogakläder. Men yogaplagg måste också tillåta rörelse och får inte försvåra för kroppen att utföra olika yogapositioner.

Vad kännetecknar yogakläder?

Yoga kläder är alltid bekväma och lätta att röra sig i. Materialen är mjuka och behagliga mot kroppen och det finns ingenting som skaver eller irriterar. Ett par typiska yogabyxor är stora och sitter löst med massor av överflödigt tyg men kan också vara tajta och sitta åt utan att de hindrar kroppens rörelser. Detsamma gäller ett yoga linne eller yoga topp.

Hur väljer man yogakläder?

Att handla särskilda yoga träningskläder är roligt, men det finns några saker som det kan vara bra att tänka på. Yogakläder för dam som exempelvis en yoga tshirt eller linne ska så klart vara bekväma, men inte sitta för löst. Detta eftersom överdelen då kommer att falla ner över ditt huvud så fort du gör en yogaövning där du böjer dig ner.

Med en lite tajtare yoga topp blir det också enklare för instruktören att se dina rörelser och göra korrigeringar. Det samma gäller även yogabyxor eller yoga shorts. Då vissa yogapositioner görs liggande på golvet ska yogabyxor inte ha någon dragkedja, knapp eller dragsko som ger obehag. De får heller inte vara för långa så att du snubblar på dem.

Vilka tyger fungerar bäst i yogakläder?


Yoga går att utöva i flera former och med olika ansträngningsgrad. Svettas du inte särskilt mycket kan du ha yogakläder i naturliga material som exempelvis bomull. Men för mer ansträngande typer av yoga som exempelvis bikramyoga behöver du yogakläder i tunna luftiga tyger som polyester och nylon.

Här hittar du sköna kläder för yoga-passet, eller träningen! Vi ger dig sköna Yogabyxor med hög flexibilitet och komfort till mer figurnära tights och byxor. Vi har stora variationer i färg, mönster, modeller och funktioner.

Populära produkter i underkategorierna
Svenskasv
SEK

Woho! Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla