1-3 dagars leveranstid!

Yogabyxor

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Brett utbud av yogabyxor för dam i olika modeller

Yogabyxor kommer i en mängd olika utföranden, från vida, löst sittande yogabyxor eller haremsbyxor, till stretchiga tights perfekta för yoga som träningsform. Gemensamt för alla modeller är deras fina komfort, rörlighet och stil.

Vilka olika typer av yogabyxor finns det?

I kategorin yogabyxor dam finns en mängd olika varianter. Tighta, stretchiga yogabyxor, eller lösa, vida yogabyxor dam såväl som herr kan passa i. Haremsbyxor kan också räknas som yogabyxor.

Hur väljer man yogabyxor?

När du väljer yogabyxa bör du ta hänsyn till vilken typ av yoga du ska utföra. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i dina yogabyxor. Var noga med storleken, och tänk på att vissa modeller av yogabyxor är mycket stretchiga.

Vilka fördelar har yogabyxor?

Yogabyxor fyller naturligtvis sin främsta funktion när du ska utföra yoga. Dessa byxor ger dig maximal rörlighet och komfort, vilket är viktigt för att kunna sträcka ut sig i yogans alla positioner. Men är inte en otroligt bekväm och stretchig något för vardagen också? Självklart. Yogabyxornas främsta fördel är att de passar nästan överallt. Särskilt om du satsar på en yogabyxa eller yoga pants som är så snygga som de i Hängmattas kollektion.

Hur yogabyxor ska sitta?

Yogabyxor ska sitta på plats, utan att klämma – oavsett typ av yogabyxa. Det finns yogabyxor med mudd, yogabyxor höd midja, vida yogabyxor och riktigt tighta, stretchiga yogabyxor. Vilka som är rätt för dig beror på dina personliga preferenser, och eventuellt vilken typ av yoga du ska utföra.

Hur du tvättar och vårdar dina yogabyxor?

Många byxor för yoga är sydda i ett mycket stretchigt tyg för maximal rörlighet. Dessa tyger behöver tvättas i lägre temperaturer, max 40 grader. Du bör alltid lufttorka dina yogabyxor, för att de ska behålla passformen.

Lösa yogabyxor kan mycket väl vara i 100 % bomull. Sådana kan ofta tvättas i minst 40 grader, och dessutom torktumlas. Du bör alltid följa skötsel- och tvättråden på just dina yogabyxor.

Populära produkter i underkategorierna
Svenskasv
SEK

Woho! Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla