1-3 dagars leveranstid!

Yogatights & Yogaleggings för träning

Produktfiltrering

Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
SorteringRekommenderad
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering
Sortering

Brett utbud av Yogaleggings för Dam

I kategorin för yoga leggings dam hittar du bekväma leggings och tights som håller för ett ordentligt yogapass. Våra yogaleggings är stretchiga, bekväma och sitter snyggt. Den fina passformen gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida ned under passet, utan kan koncentrera dig helt på dina yogaövningar. Självklart kan du använda yogaleggings även när du inte tränar yoga. De fyller en dubbel funktion i garderoben – både funktionsplagg och loungewear!

Vilka yogaleggings ska jag välja?

Du ska välja ett par yogaleggings som sitter bra och får dig att känna dig både bekväm och snygg! Kläder du använder till yoga bör vara rymliga och/eller stretchiga, för att du ska få maximal rörlighet och kunna ta ut yoga-poserna ordentligt. Yogaleggings kommer i ett flertal utföranden för att passa just din personlighet – mönstrade, enfärgade eller blockfärgade? Din smak styr!

Hur tvättar man yogaleggings?

Hur du ska tvätta dina yogaleggings beror på vilket material de är tillverkade av. Ofta innehåller yogaleggings en hel del stretch, då bör de tvättas i maskintvätt mellan 30 och 40 grader, och plantorkas för att bibehålla sin passform. Du bör undvika att torktumla plagg med stretch i, yogaleggings är i regel snabbtorkande och behöver inte den typen av värme som en torktumlare eller torkskåp ger.

Om dina yogaleggings är tillverkade i 100 % bomull kan de mycket väl tvättas i 40 grader eller mer. Var noga med att följa tvättinstruktionerna på lappen som sitter i just dina leggings.

Vad är skillnaden mellan yogabyxor och leggings?

Yogabyxor och leggings må se lika ut, men är inte samma sak. Båda faller visserligen in under kategorin tights, men ordet leggings brukar oftast syfta på bomullstights som används till vardags. Till exempel under en klänning, längre skjorta eller bara som de är. Yogabyxor räknas däremot som funktionsplagg, och är sydda i material som håller för lite mer slitage och har ofta mer stretch i tyget. Yogaleggings är en typ av yogabyxor.

Svenskasv
SEK

Woho! Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla